КОНТАКТ ИНФО

 

Кои сме ние?

АИГ инженеринг е биро за проектирање и студио за внатрешно уредување, лоцирано во Куманово, Македонија, основано 2020 година од Андреј Митевски и Ива Митевска - магистри инженери архитекти, а со цел преку своите дела и идеи да создаваат современи, функционални и креативни објекти и простори за живеење.

Кои услуги ви ги нудиме?

Работиме на проектирање на објектите и дизајнирање на просторот, и избор на вистинските решенија, материјали и детали кои што го прават секој објект или простор уникатен и единствен. АИГ инженеринг покрај работата како биро за проектирање и студио за внатрешно уредување, заедно со своите соработници обезбедува консултантски услуги во архитектонско-градежните дејности, истражување и развој на просторот.

Од идеја до реалност

Во зависност од потребите и желбите на клиентот, реалните можности на објектот и просторот, околината и законските норми и стандарди, креираме посебен пристап кон секој проект, а секоја задача претставува нов предизвик за нас и нашите соработници.

[ СТРАТЕГИЈА ]

Наша стратегија

Ние секогаш се обидуваме да направиме функционален и реален приказ на сопствените идеи и доведување до реалност и реализација на се она што го визуелизираме.

НАША МИСИЈА

Посветени сме на проектирањето на објектите и дизајнирање на просторот, и избор на вистинските решенија, материјали и детали кои што го прават секој објект или простор уникатен и единствен.

НАША ВИЗИЈА

Квалитетот во работата за нас е приоритет, како и почитување на дадените рокови од инвеститорите, и отворена и конструктивна комуникација со клиентите.

НАШИ ВРЕДНОСТИ
[ НАШИОТ ТИМ ]

Запознајте го нашиот тим

Iva Mitevska

Ива Митевска

[ АРХИТЕКТ / ДИЗАЈНЕР ]
Andrej Mitevski

Андреј Митевски

[ АРХИТЕКТ ]
ANA TODOROVSKA

АНА ТОДОРОВСКА

[ АРХИТЕКТ / ДИЗАЈНЕР ]
mk_MK