КОНТАКТ ИНФО

ДИЗАЈН Посветени сме на проектирање на објектите, дизајнирање на просторот и избор на вистинските решенија за вашиот проект design НАШИ ПРОЕКТИ КВАЛИТЕТ Квалитет, естетика и функционалност во една уметничка приказна
quality НАШИ ПРОЕКТИ
АРХИТЕКТУРА Проектираме и обезбедуваме консултантски услуги во архитектонско-градежните дејности build НАШИ ПРОЕКТИ

Од цртеж до реалност

Во зависност од потребите и желбите на клиентот, реалните можности на објектот и просторот, околината и законските норми и стандарди, креираме посебен пристап кон секој проект, а секоја задача претставува нов предизвик за нас и нашите соработници.

[ УСЛУГИ ]

Наши услуги

Дизајн и Планирање

Посветени сме на проектирање на објекти и дизајнирање на простор

Внатрешно уредување

Дизајнирање на просторот, во целост и избор на вистинските решенија

Арxитектура

Проектирање и консултантски услуги во архитектонско-градежните дејности

"Дури и ако немате подготвен план за она што го сакате - ние ќе ви помогнеме да го добиете резултатот за кој сонувавте"
Андреј Митевски

Основач на компанијата

[ НАШИОТ ТИМ ]

Запознајте го нашиот тим

Iva mitevska

ИВА МИТЕВСКА

[ КО-ОСНОВАЧ / АРХИТЕКТ/ ДИЗАЈНЕР ]
ANA TODOROVSKA

АНА ТОДОРОВСКА

[ АРХИТЕКТ / ДИЗАЈНЕР ]

Бидете дел од нашата креативна приказна!​

Создаваме приказна од функционалност и естетика

mk_MK