КОНТАКТ ИНФО

АРХИТЕКТ:
Ива Митевска
ПЕРИОД:
1 Месец
ТИП НА ПРОЕКТ:
Внатрешно уредување
СТИЛ:
Минималистички
ДАТУМ:
Март 07, 2021

 

 

Информации за проектот

[30m2]

Спална соба

[22m2]

Тоалет

[28m2]

Простор

[15m2]

Кујна
mk_MK