КОНТАКТ ИНФО

Информации за проектот

АРХИТЕКТ:
Ива Митевска
ТИП НА ПРОЕКТ:
Внатрешно уредување
СТИЛ:
Минималистички
ПЕРИОД:
1 Месец
ДАТУМ:
Мај 28, 2021
mk_MK